NYE OG ELDRE SAKER


Fortsatt noen ledige plasser i barnehagen!

Publisert 01.04.2018 kl. 02:22

Sion Menighetsbarnehage er liten og oversiktlig med to avdelinger. Vi er kjent for god kvalitet, høy trivsel og en stabil stab med erfarne medarbeidere.

 

Årsmøte søndag 15. april 2018

Publisert 01.04.2018 kl. 00:50

Menigheten årsmøte holdes etter formiddagsmøtet 15. april. Det blir servering mellom møtetene.

Hovedpunkter på programmet:
- Årsmelding og regnskap for Menigheten og Menighetsbarnehagen.
- Valg av pastor, ledergruppe og andre funksjoner.
- Rapport fra de ulike virkegrenene.
 

Hjertelig velkommen om du er medlem eller ikke!


 

Velkommen til påskefeiring!

Publisert 01.03.2018 kl. 05:31

Første påskedag blir det påskefrokost på Sion.


Ta med det du ønsker å dele av brød og pålegg, så lager vi et flott frokostbord sammen. Etter maten blir det delemøte med nattverd. Påsken blir hovedtema.

 

Hjertelig velkommen til fellesskap med hverandre og Han som overvant døden!


 

Inspirasjonshelg med Håkon Fagervik 24.- 25. februar!

Publisert 17.01.2018 kl. 00:38

La Jesus løfte deg så du kan løfte andre!

«Bønnens fantastiske mulighet» og «Guds gode farshjerte» blir tema disse dagene.

Håkon Fagervik har en varm og smittende begeistring for Jesus som han deler gjennom både ord og toner. Sentralt i Håkons forkynnelse er bønn og en dyp og enkel hengivenhet til Jesus. Han formidler Guds nåde på en måte som løfter opp, oppmuntrer og alltid peker på Jesus.

Fagervik er grunnlegger av Nordisk Bønnesenter i Levanger og misjonsstiftelsen Nordic Harvest Mission. Siste helgen i februar har vi gleden av å få møte Håkon Fagervik på Sion.

 Last ned invitasjon. 

 

Temasøndager. Menighet; hvorfor?

Publisert 16.01.2018 kl. 17:23

Sion ønsker vinteren 2018 å sette søkelys på betydningen av å tilhøre en lokal menighet.

 

I en tid da mange er skeptisk til å binde seg til faste menighetsopplegg, er det viktig å fremheve de gode bibelske aspekter som følger av å gi seg til en lokal sammenheng der Gudsnærvær, korrigering og omsorg er en naturlig del av hverdag og helg.

Last ned informasjon og oversikt!

 

Sion støtter Evangeliesenterets Kontaktsenter i Bergen

Publisert 15.01.2018 kl. 09:47

menighetsmøtet 14. januar ble det vedtatt at menigheten støtter Kontaktsenteret som Evangeliesenteret skal etablere i Bergen med kr 3.500,- per måned. Bergen kommune og flere andre menigheter, både større og mindre, vil også bidra økonomisk. Dette lover godt for den finansielle delen, og det jobbes med å finne engnede lokaler.

 

Bønnekalender

Publisert 12.12.2017 kl. 15:38

Menigheten vår har sammen med Bedehuset Karmel Blomsterdalen også i år hatt en givende bønneuke.

Det har vært bra med oppslutning om bønnesamlingene som begynte med seminar med Arne Borgersen lørdag 05 januar. Samlingene har vært fordelt mellom Karmel og Sion. Vi er glad for å kunne samarbeide med Karmel i bønn om å bringe Guds godhet ut til Ytrebygda og byen vår. Det har vært godt å kjenne Den Hellige Ånd sin tilstedeværelse på møtene og oppleve at vi tilhører samme familie selv om vi tjener i ulike menigheter.

Her er noen bønneemner som ble brukt på bønnesamlingene og som ellers kan føyes til dine bønner gjennom året.

 
 
«Derfor våget jeg heller ikke selv å komme til deg. Men si bare et ord, så vil gutten bli frisk. For jeg står selv under kommando, men har også soldater under meg. Sier jeg til en av dem: Gå! så går han, og til en annen: Kom! så kommer han, og til min tjener: Gjør dette! så gjør han det.»
Luk 7.7-8

Søndag 

Be for Norge og de som styrer i landet vårt. Be for Bergen, byen vår og om at de folkevalgt skal få overnaturlig visdom til å ta gode beslutninger til det beste for landets innbyggere. Ef 4.23-24. Be om at samhold og kjærlighet blant de kristne.  Joh 13.35.

Mandag 

Takk Gud for landet vårt, Bergen og bydelen vi får bo i. Be for samarbeidet mellom menighetene her (Ytrebygda kirke, Menigheten Sion Blomsterdalen og Bedehuset Karmel). Be om visdom, frimodighet, beskyttelse og vekst for menighetene og de kristne i bydelen vår. Kol 1.11 & 14

 

Be om den Hellige Ånds ledelse til både lederskapet og menighetene i Bergen, Karmel, Menigheten Sion Blomsterdalen og Ytrebygda kirke.  Joh 14.26

Onsdag 

Be om at befolkningen i Bergen og  bydelen vår skal få møte Jesus. Be om trygge, gode oppvekstvilkår for barn og unge i Ytrebygda. Mark 10.16

Torsdag 

Be for flyktningene og mennesker fra andre minoriteter som er kommet til Bergen og forsøker å skape seg en tilværelse borte fra sitt hjemland. Be om at de får den hjelpen de trenger. Be om at de får møte Jesus og oppleve at Han er Veien, Sannheten og Livet. Matt 11.28

Fredag 

Be om visdom til menighetene våre i forhold til hva vi som menigheter og enkeltpersoner kan gjøre for å bli en synlig formidler av Guds kjærlighet og glede til menneskene i bydelen vår. Filip 2.5

Lørdag 

Be om enhet blant de kristne i Norge, Bergen og bydelen vår. Ef 5.1-2

 

Evangeliesenteret etablerer seg i Bergen

Publisert 12.12.2017 kl. 09:53

Evangeliesenteret etablerer en kontaktkafe i Bergen i løpet av første kvartal 2018. Det pågår nå et arbeid for å finne egnede lokaler og menigheter i Hordaland blir kontaktet for å sikre driften av dette etterlengtede tiltaket.

Evangeliesenteret sentralt lønner en medarbeider som primært skal ha kontakt med dem som ønsker å bli ført videre inn i de mange tilbud Evangeliesenteret har for mennesker som ønsker å komme ut av rusavhengighet.

Sion vil 14. januar i ekstraordinært menighetsmøte ta stilling til hvor mye vår menighet skal bidra med per år. Her vil også være behov for frivillige medarbeidere.

Sion ønsker Evangeliesenteret varmt velkommen i Bergen!


 

Klesinnsamling - SOS Ukraina

Publisert 19.08.2017 kl. 17:24

Situasjonen for fattige barn og familier i Øst Ukraina er tragisk pga. Krig! Nå kan folk i Voss og Bergensdistriktet hjelpe gjennom aksjonen “SOS Ukraina”, som arrangeres av lokale menigheter i samarbeid med Halvard Hasseløy og Open Hearts hjelpearbeid til Ukraina.


Last ned plakat for Sandsli.
Last ned plakat for alle innsamlingspunkt.

 

Bli med til Israel!

Publisert 16.07.2017 kl. 12:38

26. april til 7. mai 2018

I samarbeid med Duveskogs Reseservice inviterer menigheten til Israelstur. Gro Asphaug har gjort en solid jobb med å skreddersy turen for oss. Her blir det tid til å både besøke viktige bibelske steder og å slappe av, sole seg og ta seg en dukkert om man vil.

Programmet er innholdsrikt nok til å bli minneverdig og rolig nok til å være ferie.

Turen kommer på omlag 18.900,- per person i dobbeltrom. Dette inkluderer flybilletter, transport mellom flyplass og hotell med halvpensjon og planlagte utflukter. Kontakt Gro eller Duveskogs Reseservice om du har noen spørsmål.

Påmelding til: www.duvres.se/resor....
Klikk her for å laste ned brosjyren.