NYE OG ELDRE SAKER


Klesinnsamling - SOS Ukraina

Publisert 19.08.2017 kl. 17:24

Situasjonen for fattige barn og familier i Øst Ukraina er tragisk pga. Krig! Nå kan folk i Voss og Bergensdistriktet hjelpe gjennom aksjonen “SOS Ukraina”, som arrangeres av lokale menigheter i samarbeid med Halvard Hasseløy og Open Hearts hjelpearbeid til Ukraina.


Last ned plakat for Sandsli.
Last ned plakat for alle innsamlingspunkt.

 

Bli med til Israel!

Publisert 16.07.2017 kl. 12:38

26. april til 7. mai 2018

I samarbeid med Duveskogs Reseservice inviterer menigheten til Israelstur. Gro Asphaug har gjort en solid jobb med å skreddersy turen for oss. Her blir det tid til å både besøke viktige bibelske steder og å slappe av, sole seg og ta seg en dukkert om man vil.

Programmet er innholdsrikt nok til å bli minneverdig og rolig nok til å være ferie.

Turen kommer på omlag 18.900,- per person i dobbeltrom. Dette inkluderer flybilletter, transport mellom flyplass og hotell med halvpensjon og planlagte utflukter. Kontakt Gro eller Duveskogs Reseservice om du har noen spørsmål.

Påmelding til: www.duvres.se/resor....
Klikk her for å laste ned brosjyren.
 

 

Årsmøte 23. april

Publisert 03.04.2017 kl. 20:50

Menigheten årsmøte holdes etter formiddagsmøtet 23. april. Det blir servering mellom søndagsmøtet og årsmøtet.


Hovedpunkter på programmet:

- Årsmelding og regnskap for Menigheten og Menighetsbarnehagen.
- Valg av pastor, ledergruppe og andre funksjoner.
- Rapport fra de ulike virkegrenene.
 

Både medlemmer og ikke medlemmer er hjertelig velkommen!


 

Velkommen til påskefeiring!

Publisert 01.04.2017 kl. 23:29

Første påskedag blir det påskefrokost på Sion.


Ta med det du ønsker å dele av brød og pålegg, så lager vi et flott frokostbord sammen. Etter maten blir det delemøte med nattverd. Påsken blir hovedtema.

 

Hjertelig velkommen til fellesskap med hverandre og Han som overvant døden!


 

Tusen takk for en herlig fest!

Publisert 27.03.2017 kl. 00:22

Per Einar kunne ønske et fullsatt Sion velkommen til  vårfesten 19. mars. Lokalet var flott pyntet og både kjente og ukjente tok plass og lovssangsteamet i Sion startet arrangementet med den nye sangen: «What å beautiful name».

 

Velkommen til vårfest!

Publisert 13.03.2017 kl. 08:18

Vi ønsker å invitere til en trivelig søndag med herlig koldtbord på Sion!

Vi får besøk av Kjell Grønner som har bosatt i Ytrebygda seg på sine eldre dager. Kjell Grønner vil fortelle om sitt engasjement for de utslåtte i samfunnet. Han startet tensingbevegelsen for ca 50 år siden og har vært fengselsprest og alltid hatt et hjerte for de utslåtte og dem som er nederst på rangstigen.

Sammen med ektefellen, Alfhild, så behovet for å opprette et tilbud til unge som var ferdige med soning, men som hadde lite positivt i vente utenfor fengselet. Kalfarkollektivet og Kalfarhuset ettervernsenter er tiltak som ble startet av Grønner i 1984, og dette er gode rusbehandlings og etterverntiltak som lever i beste velgående i dag.

Vi skal ha det trivelig sammen med koldtbord og ikke mer program enn at det blir god plass til det sosiale.

Velkommen til en hyggelig søndag i Sion!


 

Avslutt vinterferien med LOVSANGSFEST!

Publisert 23.02.2017 kl. 11:17

Søndag 5. mars kl. 18.00

 

Vi samles til lovsangsfest på tampen av vinterferien.

Marie Hognestad med band kommer. Her vil vi møte en musiker som lever av å tjene forsamlingene med lovsang. Sions egen lovsangsgruppe bidrar også.

Guds nærvær kommer til å være der.

 

- Herlig lovsang med Jesus i sentrum.

- Noe godt å spise etter møtet.

- Velkommen til hele familien!

 

En samling med gode ord og godt felleskap.

Velkommen!

 

 
 

Bønneuke 8.-15. januar

Publisert 03.01.2017 kl. 02:12

Velkommen til en uke i bønn for landet vårt, byen vår, bydelen vår, dens menigheter og befolkning, med oppstart søndag 8. januar.

 

Vi vet at når menneskene ber så arbeider Gud. - Luk 7.7-8

 

Nå er vi gått inn i et nytt år og lederskapet i menigheten ønsker å innvie den andre uken i dette nye året med en uke med daglig bønn først og fremst for Ytrebygda bydel med dens menigheter og befolkning. Bedehuset Karmel står med oss i dette.

 

Bidra til julefeiring i Kyakatebbe!

Publisert 15.12.2016 kl. 09:21

Pastor Israel og Ruth Ssekamatte fra Uganda, som har besøkt oss flere ganger, skal igjen holde julefest for barn som har få høydepunkt i hverdagen.  Ruth og Israel har et stort hjerte for fattige barn og driver blant annet en skolen  i Kyakatebbe, langt ute på landsbygden i distriktet Mubende.

 

Tusen takk for en herlig fest!

Publisert 14.11.2016 kl. 09:23

Søndag 13. november var det duket til fest på Sion.

Vi kom til lokaler pyntet i høstfarger og et bugnende koldtbord. Møteleder Trygve gav ord og toner til Marie Rotvoll som fremførte to sanger før maten.

Etter en god times måltid og godprat slapp vi på kveldens gjest, fotograf Stein Larsen, som viste oss et rikholdig utvalg av sine foto på storskjerm mens han kommenterte historien til hvert enkelt bilde. Dette ble en herlig vandring i Guds vidunderlige natur gjennom alle årstidene. Larsen både fikk si oss noe viktig om skaperverket og gi oss en enda større inspirasjon til å ta vare på de øyeblikk som aldri kommer igjen.

Sølvi K.Sture sang to sanger fra Crouch og Hultgren etter kaffen. Trygve tok så over og informerte litt om Sions historie, hvem som nå er i lederskapet, hva vi driver med og hvordan vi gjør oss kjent for andre. Sions eget lovsangsteamet avsluttet kvelden med «I will worship» og «Hjerteslag». 

En stor takk til Stein Larsen!

Og hjertelig takk til hver eneste som bidro til at kvelden ble en så flott opplevelse!