Ukemail 2020-22

Den dyrebare tiden.

Det er godt å samles selv om flere velger å holde seg hjemme inntil videre. Det er mange i Sion som tilhører risikogrupper og alle skal få bruke den tid de trenger, før de returnerer til fellesskapet vi har i våre Gudstjenester og samlinger.

Møteleder Per Einar tok oss med inn i Efeserbrevet 1.kap, lovsangerne stilte med ny sang, og det var samling for barna fra ca kl 1030.

Andre Birkeland talte og fortalte innledningsvis at hele hans familie flytter over til Sion fra høsten 2020. Dette ble mottatt med glede og applaus og vi gleder oss over at en ny fase i Sions utvikling kan være i emning. Nå er det barnesang og barneføtter i aksjon på Sion, noe menigheten har bedt om i mange år. 

 

Ukemail 2020-21

En annerledes 17.mai.

Vel overstått 17.mai til dere alle. Det ble veldig annerledes dette året, men vi hører rykter om mye god og meningsfylt feiring flere steder i våre nærområder.

Toget som Sion laget i 1986 fikk også dette år luftet seg. Det står lagret ute på Espeland og tas frem hvert år til 17.mai til glede for både små og store. Sist onsdag ble toget fraktet inn til barnehagen og dette ble svært godt mottatt. Barna vasket toget og på fredag var det full 17.mai feiring og Andre B m.fl. fikk jobben med å trekke et fullstappet tog rundt på parkeringsplassen. En herlig opplevelse som bare stadfester at vår lille barnehage er unik.

Toget ble så kjørt hjem på tunet til Tone og Trygve og her var det fullt hus 17.mai ettermiddag og toget ble trukket mellom regnbygene, med barnebarn som passasjerer.

 

Ukemail 2020-20

Så godt å være i gang igjen!

Søndag 10.mai var det oppstart på Sion etter en koronapause som varte lenger enn mange hadde forventet seg. Vi har hatt tre sendinger fra Sion disse ukene og det ser som om mange har satt pris på det vi har formidlet gjennom lovsang og tre mini-prekener.

Medpastor Andre var søndagens møteleder og på forhånd var salen rigget med stoler stående enkeltvis utover hele salen og folk fant seg raskt til rette. Lovsanger og barnesanger ble sunget og barna hadde søndagskole i grillhytten denne formiddagen.

 

Ukemail 2020-19

Møter på Sion fra søndag 10.mai!

De siste justeringer av gjeldende koronaregler, tilsier at det fra 07.mai kan være opp til 50 samlet på offentlig sted. Smitteverntiltak skal være på plass og avstanden mellom møtebesøkende skal være 1 meter.

Ledergruppen i Sion mener derfor at det er forsvarlig å starte opp virksomhet fra og med søndag 10.mai og Trygve Birkeland blir taler i dette møtet.

Likevel blir ikke ting som normalt fra første stund og vi ber menigheten respektere de regler vi inntil videre vil praktisere og her følger noen av tiltakene:

· Om du er forkjølet eller har andre luftveisrelaterte lidelser, skal du ikke komme på møtene foreløpig.

· Møtevertene har en liste nummerert fra 0-50 og her føres alle som ankommer lokalet opp fortløpende med navn slik at vi i ettertid kan spore hvem som har vært på møte om smitte blir oppdaget. Tallet 50 er innberegnet dem som har roller i møtet. Når listen er full, vil folk bli avvist. Derfor er det viktig å komme presis….

· I salen vil vi sette frem 50 stoler spredt utover med riktig avstand, men de som er familie kan sette stolene tettere. Avstand må opprettholdes før, under og etter møtet.

· Det vil være antibac tilgjengelig ulike steder og vi har inntil videre ikke kirkekaffe på våre samlinger.

· Vi bruker kun handicap-toalettet mellom yttergang og kjøkken. Bruk antibac.

Du er så hjertelig velkommen til denne oppstartsgudstjenesten og om du er usikker på noe eller urolig, så ta kontakt med Trygve eller andre i ledergruppen.

 

Ukemail 2020-18

Ikke møter på Sion frem til og med 14. juni slik det ser ut foreløpig.

Som dere alt er klar over, så vil de tiltak vi gjennomfører på Sion bli langvarige. Ledergruppen var sammen i denne uken og vi bestemte at all virksomhet i regi av Sion er innstilt inntil det blir vedtatt nye korona-regler på nasjonalt og lokalt plan. All utleie er også innstilt.

Men,  det er fullt mulig å besøke hverandre eller ha samlinger i mindre grupper opp til 5 personer, men dette vil være noe dere selv må ta initiativ til og være enige om.

 

Ukemail 2020-17

Barnehagen starter opp igjen mandag 20.april.

Som dere har fått med dere, så starter landets barnehager forsiktig opp med sin virksomhet mandag i denne uken. På Sion kommer barna tilbake til en flott oppusset storbarnsavdeling og de ansatte gleder seg til å se igjen alle de barna som ikke har hatt dette tilbudet i alle disse underlige ukene.

Dagene blir noe kortere og det blir bare et måltid som lages på Sion. Vi følger de nasjonale og lokale forordninger og de ansatte har fått innsikt i hvordan barna skal håndteres for å unngå smittefare. Dette er selvfølgelig krevende for både barn og voksne, men vi mener at vi skal få dette til på en god måte. Barn er uansett lite rammet av korona.