Ukemail 2021-47

Noe covid-19 smitte  i Sion-flokken.
Det er nå et mindre antall personer som har testet positivt på covid-19 og det er derfor viktig at folk følger med på sin egen helsetilstand og lar seg teste om symptomer oppstår. Etter det vi forstår har smitten kommet fra andre steder enn fra samlinger på Sion. De fleste er fullvaksinerte og de som nå er syke, er etter det vi opplever i noenlunde grei form. Vi fortsetter med møter og arrangement på Sion og følger de anbefalinger som til enhver tid er gjeldende.
 

Ukemail 2021-46

Vellykket hverdagsmiddag!
Sist torsdag hadde vi hverdagsmiddag sammen med barnehagen fra kl 16 til kl 1800. Mellom 55-60 små og store var innom og fikk deilig hjemmelaget tomatsuppe med tilbehør. Barna spiste og lekte i hoppeslott etc og de voksne pratet og mange ble værende der lenge. Vi vil prøve å få til enda en hverdagsmiddag før nyttår.
 

Ukemail 2021-45

Storsøndag- Fest for alle generasjoner! 
På søndag hadde vi skikkelig fest-søndag i Sion. Vi hadde storsøndag hvor alle barna var sammen med oss hele møtet. Storsøndag er en feiring av Jesus der alle generasjonene er sammen. Da blir det også litt feiring av at vi har alle generasjonene representert i vår kirke. Man kunne merke fest-stemningen med en gang en kom til Sion. Det hang balloner rundt omkring og det ble servert snop i døren. I tillegg hadde Teddy(bamse-maskot) tatt turen og sto å ønsket små og store velkommen med en high five.

 

Ukemail 2021|- 44

Nok en god søndag på Sion med lovsang, søndagsskole, tale og bønn for Jens Ottar Theisen som reiser på misjonstur til Kenya og Tanzania senere i november. Alt ledet av Anne Lise, hans fru og ellers gledelig å se nye ansikter blant oss.
 
 

Ukemail 2021-43

Evangeliet til alle mennesker.
Det var kjekt å samles på Sion sist søndag der Arne ledet, Sølvi hadde lovsangen, det var nattverd,  søndagsskole og Jens Ottar Theisen talte. Han takket menigheten for støtte til å reise til Tanzania og Kenya i november, der han skal undervise på flere bibelskoler tilknyttet World Impact. Kontaktpersonen er her Mary Felde som er godt kjent for oss på Sion.
 

Ukemail 2021-42

Bra utsikt. Menneskene der ute som vi er til for.
Også den siste høstferiesøndagen var godt besøkt på Sion og vi gleder oss over å kunne feire Gudstjeneste under mer normale forhold, der blant annet den gode praten med folk under kirkekaffen, nå  er på plass igjen.
 
 

-