Julemail 2018

Derfor taper vi ikke motet!

Så har vi hatt det siste ordinære formiddagsmøte før jul og møteleder Sonja tok oss med gjennom en innholdsrik formiddag. Denne formiddag var det både adventsmarkering, mye lovsang, nattverd og påfølgende julemarked til inntekt for foreldreløse barn på Sri-Lanka.

 

Ukemail 2018-50

Adventskaffe og 25år-jubeleum for Sion Menighetsbarnehage!

Så var det tid for årets adventskaffe og Sion fyltes opp av familier fra barnehagen og en del fra menigheten. Hanne ledet et fullsatt Sion gjennom en herlig ettermiddag der julens budskap stod i fokus.

Barnehagen kom inn i lysprosesjon og sang deretter fra plattformen flere herlige julesanger før årets julespill ble utført. Tone var forteller og tok oss med gjennom juleevangeliet med barnehagebarn og ansatte i alle roller og Joachim som esel.

Trygve hadde en kort andakt og viste bilde av seg selv som liten, hadde med en liten hue som han fant under storopprydning og fortalte om en jul da han fikk et fly til jul. Presangen så ikke ut som et fly og vi måtte pakke opp for å finne det ut og alle fikk se et flott fly i blikk fra sekstitallet..

 

Ukemail 2018-49

Det kristne livet!

Så er adventstiden over oss og Sion var fint pyntet med lys i vinduene og adventslys på plattformen. Per-Einar ledet og vi sang « Tenn lys» før Sølvi tok oss med inn i lovsangen. Det var godt å lovsynge Gud også denne søndagen og vi opplever Guds nærvær når vi gjennom lovsangen forteller Gud hva han betyr for oss.

Arne Mella var med oss denne søndagen. Han er rektor på Høyskolen for Ledelse og Teologi som er Pinsebevegelsen og Babtistenes høyskole i Norge.

 

Ukemail 2018-48

Lev et liv for å tjene Gud og dine medmennesker.

Møteleder Anne Lise Theisen ønsket oss velkommen til et interessant og innholdsrikt møte, sist søndag. Kari Haugsvær, som har tilhørt Sion tidligere, var på besøk og fikk ordet innledningsvis. Hun tok utgangspunkt i Jesus sine innledende ord til Emmausvandrerne: «Hva er det dere taler så ivrig om på vegen?» Kari sa oss viktige ting om at det ikke er uten betydning hva vi prater om når vi treffer andre. La det også være noe om Jesus, noe vi ivrer for og som kan gjøre sitt til at gode samtaler om evangeliet starter opp.

Kari hilste også fra Bolivia der Sion tidligere støttet flere pastorer i områdene i og rundt Cochabamba. Her sier Kari at arbeidet går videre med uforminsket styrke og det vi fikk være med å starte, når stadig nye mennesker. Vi var med å samle inn penger til en bil til en av pastorparene og dette kan dere være med på nå i uken ved å merke beløpene «Bolivia».

 

 

Ukemail 2018-47

Lovsangskveld i Guds nærhet.

Så var vi samlet til lovsangskveld på Sion sist søndag og det var lovsangsgruppen i Sion som helt og holdent stod i føringen denne høstkvelden. Det ble sunget både gamle og nyere sanger og det var herlig å oppleve sanggleden både på plattform og i salen.

 

 

Ukemail 2018-46

Gud vår gode Far!

Møteleder Trygve tok oss innledningsvis med på regionstreff for Evangeliesenteret i Bergen som startet opp i september dette året. Sist torsdag var over 50 til stede fra flere menigheter i Hordaland og vi fikk høre at arbeidet i Bergen går godt. Her sendes folk østover til rehabilitering og tirsdager og torsdager fylles Betel i Lille Øvregate med rusavhengige som får seg et varmt måltid og en prat som kan bli starten på et nytt liv. Her ønskes flere frivillige i dette viktige arbeidet og de som ønsker kan stille tirsdager eller torsdager kl 0930 i Betel Lille Øvregate like forbi Domkirken på venstre side.